Andel fase II - Notenhoff

Nieuwbouw

Omschrijving

Nieuwbouw appartementencomplex Notenhoff-fase II - 2019- 
Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de Notenhoff, fase II in Andel. Dat wil zeggen dat we in  2019 starten met de bouw van 20 levensloopbestendige appartementen geschikt voor senioren. Het appartementencomplex van drie woonlagen beschikt over een lift. De lift is geschikt voor het vervoeren van een brancard. Ook op elke etage voldoende ruimte aanwezig voor een scootmobiel. 

Over het appartement
De driekamerappartementen van +/- 80 m2 zijn gelijkvloers en beschikken over een balkon of tuin. De woonkamer is voorzien van een open keuken en bedraagt 33 m2. De grote slaapkamer is 14 m2 en de kleine slaapkamer 9 m2.

Interesse in een woning?
De komende periode zullen wij op deze website meer informatie geven over het  project Notenhoff fase II. Ook leest u dan meer over de huurprijs en hoe u in aanmerking komt voor een appartement. 

 

         

 

Totale planontwikkeling Notenhoff tot nu toe

We zijn  al heel wat jaren aan het werk in het plangebied Notenhoff in Andel. Het begon met de noodzakelijke vervanging van het oude Notenhoff gebouw. We kunnen met recht zeggen dat het gebied een mooi en open karakter heeft gekregen; dat is al direct zichtbaar bij het binnenkomen van Andel via de Neer-Andelseweg. Locatie de Notenhoff is in gebruik genomen door zorgplein Maaswaarden. Meer informatie over het wonen op locatie Notenhoff leest u hier. 

Hieronder geven we een overzicht van de al gerealiseerde planontwikkeling door Woonservice Meander:

  • Restauratie van de kapel.
  • Nieuwbouwlocatie de Notenhoff.
  • Vernieuwde infrastructuur van het gehele gebied inclusief de vijver en het groen.
  • Verkoop van kluswoningen.
  • Nieuwbouw van 14 zelfstandige woningen.
  • Aanleg plein en Jeu de boules. 
  • Realisatie dierenweide

Details

Aantal woningen 20
Prijs € 0
Oppervlakte
Status Voorbereiding
Start project 01-01-0001