Andel fase II - Notenhoff

Nieuwbouw

Omschrijving

Nieuwbouw appartementencomplex Notenhoff-fase II  
Op dit moment is gestart met de bouw van Notenhoff, fase II in Andel. In deze fase worden 20 levensloopbestendige appartementen geschikt voor senioren gebouwd door Woonservice Meander en een woonlocatie voor jong volwassenen met een beperking door Woonlinie. 

Het ontwerp van het project is in handen van Centrum Architecten.

Het appartementencomplex met de 20 woningen bestaat uit drie woonlagen en beschikt over een lift. De lift is geschikt voor het vervoeren van een brancard. Ook op elke etage voldoende ruimte aanwezig voor een scootmobiel. 

Interesse in een woning?
In onze verhuurbrochure leest u uitgebreide informatie over de appartementen. Ook leest u meer over de huurprijs en hoe u in aanmerking komt voor een appartement. 

Wilt u alvast uw interesse voor een huurappartement in dit project aan ons doorgeven, reageer dan via onderstaand formulier. 

Totale planontwikkeling Notenhoff tot nu toe

We zijn  al heel wat jaren aan het werk in het plangebied Notenhoff in Andel. Het begon met de noodzakelijke vervanging van het oude Notenhoff gebouw. We kunnen met recht zeggen dat het gebied een mooi en open karakter heeft gekregen; dat is al direct zichtbaar bij het binnenkomen van Andel via de Neer-Andelseweg. Locatie de Notenhoff is in gebruik genomen door zorgplein Maaswaarden. 

Hieronder geven we een overzicht van de al gerealiseerde planontwikkeling door Woonservice Meander:

  • Restauratie van de kapel.
  • Nieuwbouwlocatie de Notenhoff.
  • Vernieuwde infrastructuur van het gehele gebied inclusief de vijver en het groen.
  • Verkoop van kluswoningen.
  • Nieuwbouw van 14 zelfstandige woningen.
  • Aanleg plein en Jeu de boules. 
  • Realisatie dierenweide

 

 

Details

Aantal woningen 20
Prijs € 0
Oppervlakte
Status Voorbereiding
Start project 01-01-0001