Corona-maatregelen versoepeld

Corona-maatregelen: onze aanpak

We merken nog dagelijks in heel Nederland de diepe impact van het coronavirus. Ook Woonservice Meander heeft maatregelen genomen voor de gezondheid en veiligheid van bewoners, eigen medewerkers en natuurlijk alle andere mensen in onze omgeving. Wij volgen het advies van het RIVM op en nemen de nodige maatregelen. Hieronder leest u onze aanpak.

1). Hygiënemaatregelen

Wij volgen de adviezen van het RIVM om verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij geven bij ontmoetingen tijdelijk geen hand, zorgen voor schone handen en een schone werkomgeving en houden iets meer afstand. Wij roepen ook onze bewoners op deze adviezen te volgen.

2). Het liefst contact via telefoon of e-mail

Ons kantoor aan de Lijnbaan 1 in Werkendam is weer geopend. We ontvangen alleen bezoek op afspraak. Het is belangrijk dat onze bezoekers géén last hebben van griep- of verkoudheidsverschijnselen. Is dat wel het geval dan maken we graag een nieuwe afspraak. Wij helpen u bij voorkeur via:

- telefoon:  0183 - 508788

- e-mail: info@woonservicemeander.nl

- website: www.woonservicemeander.nl

3). Afspraken bij u thuis

Ook komen we weer bij de bewoners op bezoek voor bijvoorbeeld een inspectie voor een reparatieverzoek, een vooropname. Wij doen dit op afspraak en vragen uw medewerking.

Voor reparaties geldt: 

Reparatieverzoeken kunnen worden doorgegeven via e-mail of per telefoon. De reparatieverzoeken zullen we in overleg met de bewoner inspecteren en laten repareren.

Als u gaat verhuizen:

Afspraken die te maken hebben met een verhuizing, zoals voor- en eindopname, bezichtiging, kennismakingsgesprek, sleuteluitreiking etc. worden uitgevoerd met dezelfde genoemde richtlijnen. Wanneer we een opzegging van de huurovereenkomst schriftelijk hebben ontvangen, nemen we contact met u op om te bespreken hoe we de werkzaamheden en afspraken in deze omstandigheden oppakken. De meeste opnamen vinden weer in de woning plaats. In sommige gevallen zal de vooropname aan de hand van een inventarisatielijst telefonisch worden gedaan.

Wij vertrouwen op uw begrip en medewerking voor onze maatregelen. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op!