Nieuws

Op deze pagina staan onze actuele nieuwsberichten

Bereikbaarheid rond de feestdagen

Tijdens de komende feestdagen heeft Woonservice Meander gewijzigde openingstijden. Voor spoedeisende reparatieverzoeken kunt u te allen tijde ons algemene nummer (0183 508788) bellen. U wordt buiten kantoortijden doorverbonden met de service meldkamer. We wensen u prettige feestdagen.

We bundelen onze krachten voor een sterkere corporatie

Woonservice Meander en Woonlinie bundelen de krachten. Samen bouwen we aan leefbare buurten en nieuwe betaalbare huurwoningen in de gemeente Altena en Zaltbommel. Samen verduurzamen we onze woningen. Samen zitten we aan tafel bij de gemeente Altena voor prestatieafspraken. Samen zijn we er voor onze klanten. Samen kunnen we dat zoveel beter dan alleen.  

Woningbrand Werkendam

Donderdag 1 augustus werden we opgeschrikt door een woningbrand in de Floreffestraat in Werkendam.  De bewoners zijn flink geschrokken, maar maken het goed. Dezelfde dag heeft de aannemer een noodvoorziening getroffen om het dak dicht te maken.   

Highlights jaarverslag 2018

Wij presenteren ons jaarverslag 2018.Woonservice Meander gaat met een ondernemende instelling en een nuchtere kijk iedere dag aan de slag om de dienstverlening, het onderhoud, de inrichting van de organisatie en de samenwerking met belanghebbenden net iets beter te organiseren dan de dag ervoor. Hier gaat ons hart sneller van kloppen. We willen er graag zijn voor onze bewoners. Niet van een afstand maar dichtbij. Ook voor onze (toekomstige) bewoners is de omgeving soms te complex om alles goed te overzien. Op huisvestingsgebied bieden wij de ondersteuning. We zijn benaderbaar, bereikbaar voor onze (kwetsbare) bewoners en denken mee over passende oplossingen.