Fusienieuws

We bundelen onze krachten voor een sterkere corporatie

Woonservice Meander en Woonlinie bundelen de krachten. Samen bouwen we aan leefbare buurten en nieuwe betaalbare huurwoningen in de gemeente Altena en Zaltbommel. Samen verduurzamen we onze woningen. Samen zitten we aan tafel bij de gemeente Altena voor prestatieafspraken. Samen zijn we er voor onze klanten. Samen kunnen we dat zoveel beter dan alleen.

Na een intensieve voorbereiding hebben de beide woningcorporaties, Woonservice Meander en Woonlinie, de intentie uitgesproken om per 1 januari 2021 samen verder te willen als één ‘nieuwe’ woningcorporatie.

Wat betekent deze samenvoeging voor u?
U huurt tot 1 januari 2021 nog bij Woonservice Meander. Uw huurcontract en voorwaarden die we met u hebben afgesproken, wijzigen niet. Ook nieuwe klanten huren nog tot die tijd bij Woonservice Meander. U blijft van harte welkom op ons kantoor in Werkendam, ook na de samenvoeging kunt u daar terecht. We blijven goed naar u luisteren en we blijven zorgen voor de beste oplossingen. Ook de ‘nieuwe’ woningcorporatie blijft voor u als klant dichtbij en aanspreekbaar.

We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Heeft u nog vragen?
Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen. De kans is groot dat u daar het antwoord vindt. Is dit niet zo? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0183 50 87 88. Wij helpen u graag.