Huurovereenkomst

Als huurder van Woonservice Meander bent u een huurovereenkomst met ons aangegaan. In de huurovereenkomst met de daarbij behorende algemene huurvoorwaarden leest u over een rechten en plichten.  Het kan zijn dat u gedurende de huurperiode iets wilt wijzigen in de huurovereenkomst. Hieronder leggen wij uit hoe u dit kunt doen.

Wijzigen huurovereenkomst
Het kan zijn dat u tijdens de huurperiode gaat trouwen, samenwonen of wellicht gaat scheiden. Gaat u samenwonen en bent u niet getrouwd en heeft u geen geregistreerd partnerschap? Dan kunt u medehuurderschap aanvragen. Bent u tijdens de huurperiode getrouwd of heeft u een geregistreerd partnerschap? Dan bent u automatisch samen huurder en medehuurder. Als medehuurder bent u, net als de hoofdhuurder, aansprakelijk voor het nakomen van alle verplichtingen uit de huurovereenkomst. Gaat u tijdens de huurperiode uit elkaar? Dan kunt u dit doorgeven via het formulier tenaamstelling beëindigen samenwonen

Huurovereenkomst opzeggen
U kunt de huur elke dag van de maand opzeggen. Wel moet u rekening houden met een opzegtermijn van minimaal 1 maand. De laatste huurdag valt altijd op een werkdag. Om de huur op te zeggen logt u in op ons huurderportaal Mijn Meander en vult u het formulier huuropzegging in. U ontvangt direct een bevestiging van uw huuropzegging via de e-mail. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op om twee afspraken te maken, namelijk de vooropname en de eindopname.Tijdig opzeggen geeft voordelen. Lees meer in het document 'Huur opzeggen, wat moet ik regelen?'

Huur opzeggen bij overlijden
Als erven van de huurder kunt u de huur schriftelijk opzeggen via formulier huur opzeggen bij overlijden. U levert dat samen met de Akte van Overlijden in bij Woonservice Meander via post, per e-mail of u geeft het formulier bij ons af op kantoor.

Documenten

 

Aanhanger gratis huren?

Dat kan, als huurder van Woonservice Meander mag u gratis gebruik maken van een aanhanger. Wel vragen wij u om 75 EURO borg te betalen. U krijgt dit weer terug op het moment dat u de boedelbak weer terug brengt.

  1. Reserveren via: info@woonservicemeander.nl of 0183 50 87 88
  2. Ophalen: Autocentrum Werkendam - Biesboschhaven Zuid 17 in Werkendam ( 0183 501 1309)
  3. Kentekenplaat (WIT): het is bij wet verplicht om een geldige witte kentekenplaat te hebben bij gebruik van een aanhangwagen/ boedelbak. Denk er aan dat u deze meeneemt. U kunt dit ook bij Autocentrum Werkendam laten maken voor €12.55. U dient dit 2 werkdagen van te voren te bestellen.