Huurovereenkomst

Als huurder van Woonservice Meander bent u een huurovereenkomst met ons aangegaan. In de huurovereenkomst met de daarbij behorende algemene huurvoorwaarden leest u over een rechten en plichten.  Het kan zijn dat u gedurende de huurperiode iets wilt wijzigen in de huurovereenkomst. Hieronder leggen wij uit hoe u dit kunt doen.

Wijzigen huurovereenkomst
Het kan zijn dat u tijdens de huurperiode gaat trouwen, samenwonen of wellicht gaat scheiden. Gaat u samenwonen en bent u niet getrouwd en heeft u geen geregistreerd partnerschap? Dan kunt u medehuurderschap aanvragen. Bent u tijdens de huurperiode getrouwd of heeft u een geregistreerd partnerschap? Dan bent u automatisch samen huurder en medehuurder. Als medehuurder bent u, net als de hoofdhuurder, aansprakelijk voor het nakomen van alle verplichtingen uit de huurovereenkomst. Gaat u tijdens de huurperiode uit elkaar? Dan kunt u dit doorgeven via het formulier tenaamstelling beëindigen samenwonenKomt uw partner (de hoofdhuurder) te overlijden, dan kan de huurovereenkomst op naam van de medehuurder worden gezet. U kunt deze tenaamstelling aanvragen via het formulier tenaamstelling overlijden hoofdhuurder.

Wilt u uw huurovereenkomst opzeggen, lees dan verder?

Aanhanger gratis huren?

Dat kan, als huurder van Woonservice Meander mag u gratis gebruik maken van een aanhanger. Wel vragen wij u om 75 EURO borg te betalen. U krijgt dit weer terug op het moment dat u de boedelbak weer terug brengt.

  1. Reserveren via: info@woonservicemeander.nl of 0183 50 87 88
  2. Ophalen: Autocentrum Werkendam - Biesboschhaven Zuid 17 in Werkendam ( 0183 501 1309)
  3. Kentekenplaat (WIT): het is bij wet verplicht om een geldige witte kentekenplaat te hebben bij gebruik van een aanhangwagen/ boedelbak. Denk er aan dat u deze meeneemt. U kunt dit ook bij Autocentrum Werkendam laten maken voor €12.55. U dient dit 2 werkdagen van te voren te bestellen.