Huurovereenkomst opzeggen of wijzigen

Als huurder van Woonservice Meander bent u een huurovereenkomst met ons aangegaan. Daarbij heeft u ook onze algemene huurvoorwaarden ontvangen. Het kan zijn dat u gedurende de huurperiode iets wilt wijzigen in het huurcontract. Hieronder leggen wij uit hoe u dit kunt doen.

Wijzigen huurcontract
Het kan zijn dat u tijdens de huurperiode gaat trouwen, samenwonen of wellicht gaat scheiden. Gaat u samenwonen en bent u niet getrouwd en heeft u geen geregistreerd partnerschap? Dan kunt u medehuurderschap aanvragen. Bent u tijdens de huurperiode getrouwd of heeft u een geregistreerd partnerschap? Dan bent u automatisch samen huurder en medehuurder. Als medehuurder bent u, net als de hoofdhuurder, aansprakelijk voor het nakomen van alle verplichtingen uit de huurovereenkomst. Gaat u tijdens de huurperiode uit elkaar? Dan kunt u dit doorgeven via het formulier tenaamstelling beëindigen samenwonen

Huur opzeggen
U kunt de huur elke dag van de maand opzeggen. Wel moet u rekening houden met een opzegtermijn van minimaal 1 maand. De laatste huurdag valt altijd op een werkdag. Om de huur op te zeggen logt u in op ons huurderportaal Mijn Meander en vult u het formulier huuropzegging in. U ontvangt direct een bevestiging van uw huuropzegging via de e-mail. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op om twee afspraken te maken, namelijk de vooropname en de eindopname.

Huur opzeggen bij overlijden
Als erven van de huurder kunt u de huur schriftelijk opzeggen via formulier huur opzeggen bij overlijden. U levert dat samen met de Akte van Overlijden in bij Woonservice Meander via post, per e-mail of u geeft het formulier bij ons af op kantoor.

Documenten

 

Aanhanger gratis huren?

Dat kan, als huurder van Woonservice Meander mag u gratis gebruik maken van een aanhanger. Wel vragen wij u om 75 EURO borg te betalen. U krijgt dit weer terug op het moment dat u de boedelbak weer terug brengt.

  1. Reserveren via: info@woonservicemeander.nl of 0183 50 87 88
  2. Ophalen: Autocentrum Werkendam - Biesboschhaven Zuid 17 in Werkendam ( 0183 501 1309)
  3. Kentekenplaat (WIT): het is bij wet verplicht om een geldige witte kentekenplaat te hebben bij gebruik van een aanhangwagen/ boedelbak. Denk er aan dat u deze meeneemt. U kunt dit ook bij Autocentrum Werkendam laten maken voor €12.55. U dient dit 2 werkdagen van te voren te bestellen.